گشت و گذار

دانلود برنامه و نرم افزار های جدید - بازی - خبر های جدید - عکس - موزیک و فیلم - Save و تینر بازی ها - GMAIL رایگان

گشت و گذار

دانلود برنامه و نرم افزار های جدید - بازی - خبر های جدید - عکس - موزیک و فیلم - Save و تینر بازی ها - GMAIL رایگان

راهکارهایى جهت افزایش بازدیدکنندگان وبلاگ

قطعا هر وبلاگ نویسى همواره در تلاش جهت افزایش تعداد بازدیدکنندگان خود است. هر چه تعداد بازدیدکنندگان شما بیشتر باشد شما نیز رغبت بیشترى براى نوشتن خواهید داشت و به وبلاگ تان هر چه بیشتر اهمیت و علاقه نشان خواهید داد. بسیارى از کسانى که تازه شروع به وبلاگ نویسى مى کنند همواره از کمبود تعداد بازدیدکنندگانشان ناراضى هستند و چه بسا همین امر باعث دلزدگى آنها از وبلاگ نویسى و در نهایت ترک آن شود. راه هاى مختلفى براى افزایش تعداد بازدیدکنندگان شما وجود دارد اما باید دانست که تمام این روش ها نیازمند گذر زمان و حوصله بسیار است و نباید از آنها انتظار نتیجه دهى سریع را داشت.
۱- معرفى وبلاگ به موتورهاى جست وجوى مشهور مانند گوگل، یاهو، msn، altavista و نیز موتورهاى جست وجوى فارسى مانند parseek و jostejoogar. قطعاً با این کار روزانه بازدیدکنندگان زیادى را خواهید داشت که با جست وجوى کلمه اى خاص در موتورهاى جست وجو به وبلاگ شما وارد شده اند. هر چه میزان بازدیدهاى شما بیشتر باشد رتبه بهترى در موتورهاى جست وجو به دست خواهید آورد و بدین ترتیب به مرور به میزان بازدیدکنندگان شما اضافه خواهد شد.
۲- تبادل لینک؛ سعى کنید تا آنجا که ممکن است با وبلاگ هایى که از لحاظ فکرى به شما شبیه هستند یا با وبلاگ هاى دوستان و آشنایان تان تبادل لینک کنید. تبادل لینک حتى با یک وبلاگ معمولى حداقل در هفته چهار یا پنج بازدیدکننده را براى شما در پى خواهد داشت. طبیعى است که هرچه تعداد وبلاگ دوستان تان بیشتر باشد شما بازدیدکننده بیشترى خواهید داشت و در واقع افزایش بازدید آنها برابر است با افزایش بازدیدهاى شما و برعکس. در صورت لزوم مى توانید یک لوگوى کوچک کم حجم نیز براى وبلاگ تان طراحى کنید که معرف نام وبلاگ و موضوع آن خواهد بود. بهتر است این لوگو حالت یک انیمیشن سبک را داشته باشد تا حجم وبلاگ شخصى که آن را در جهت معرفى شما قرار مى دهد زیاد از حد افزایش پیدا نکند. اگر طراحى لوگو بلد نیستید نگران نباشید. به سایت http://cooltext.com مراجعه کنید و به راحتى و با انتخاب حالات پیش فرض موجود جهت طراحى و دادن نام وبلاگ خود صاحب یک لوگوى زیبا و آماده شوید.
۳- ظاهر و محتواى وبلاگ؛ این نکته بسیار مهم است. هرچه وبلاگ شما ظاهرى آراسته تر و منظم تر و هرچه مطالبى مفید و خواندنى تر داشته باشد بازدیدکننده شما را تشویق به بازدیدهاى بعدى نیز مى کند. یعنى او مشتاق مى شود دفعه بعدى که شما وبلاگتان را به روزرسانى کردید باز هم از وبلاگتان دیدن کند. نام و آدرس وبلاگ نیز مهم است، تا بازدیدکننده آن را به خاطر بسپارد. از انتخاب نام هاى طولانى و دشوار یا استفاده از- در نام و آدرس وبلاگتان پرهیز کنید. همچنین تا آنجا که ممکن است بازدیدکننده را در وبلاگ آزاد بگذارید. مدام به او تذکر ندهید که براى نوشته هایتان نظر ارسال کند یا با اسکریپت هایى مانند خوشامدگویى و درخواست نوشتن نام وى که باعث نارضایتى بازدیدکننده مى شود او را خسته نکنید. زیاد از حد در مورد خودتان ننویسید. اینکه شما کى از مسافرت برگشته اید یا به تازگى امتحان داشته اید فقط براى دوستان نزدیکتان جالب است. به خاطر داشته باشید روزانه ده ها نفر به طور اتفاقى و براى اولین بار است که با وبلاگتان آشنا مى شوند پس قطعاً این نوع نوشته ها که جنبه شخصى دارند هیچ گونه جذابیتى براى آنها نخواهند داشت. ببینید بازدیدکنندگان تان بیشتر به چه موضوعاتى علاقه مندند، از آنها بیشتر بنویسید. سعى کنید مطالبى که مى نویسید اگر هم از خودتان نیست منبع آن را ذکر کنید. توجه کنید بازدیدکنندگان شما بسیار هوشمند هستند و به محض اینکه با یک مطلب تکرارى در وبلاگ شما مواجه شوند چندان به آن رغبتى نشان نمى دهند. در مورد قالب وبلاگ باید بگویم از قالب هاى حجیم و با تصاویر مختلف و رنگارنگ استفاده نکنید. یک قالب شیک و سبک براى وبلاگتان تهیه کنید و مطمئن باشید زود لود شدن وبلاگ بیشتر بازدیدکنندگان را راضى خواهد کرد تا زیبایى و رنگارنگ بودن آن. از قرار دادن موسیقى در وبلاگ به شدت پرهیز کنید. شاید این آهنگ فقط مورد پسند شما باشد. اگر هم این کار را مى کنید حتماً راهى براى کنترل و قطع کردن آن در صورت عدم تمایل بازدیدکننده قرار دهید.
۴- تهیه یک شمارشگر: حتماً از میزان بازدیدکنندگان تان در هر روز اطلاع داشته باشید. سایت هاى مختلفى هستند که به شما امکان تهیه یک شمارشگر قدرتمند جهت وبلاگ ارائه مى دهند. به همین ترتیب، میانگین بازدیدهاى روزانه تان را ارزیابى کنید و ببینید بازدیدکنندگان تان بیشتر از چه سایت هایى وارد وبلاگ شما شده اند یا با جست وجوى چه کلماتى در موتورهاى جست وجوگر وبلاگ شما را پیدا کرده اند. از جمله این سایت ها مى توان به http://nedstatbasic.net و http:// webgozar.com اشاره کرد.
۵- اهمیت به بازدیدکنندگان؛ اگر شخصى در وبلاگتان نظرى ارسال کرد شما هم متقابلاً به وبلاگ او بروید و همین کار را انجام دهید و یا به وسیله اى میل از نظر او تشکر کنید. مطمئن باشید آنها نیز این عمل شما را بى جواب نخواهند گذاشت.به مرور مى بینید که از همین طریق چقدر بازدیدکنندگانتان افزایش پیدا مى کنند. با بازدیدکنندگان تان ارتباط صمیمى برقرار کنید و احیاناً به سئوالات و اشکالات آنان در زمینه هاى مختلف پاسخ دهید.
۶- صبر و حوصله فراوان؛ تمامى نکات فوق لازمه صبر و حوصله فراوان و ناامید نشدن شما هستند. به خاطر داشته باشید که هیچ وبلاگى یک شبه پرمخاطب نشده و شما نیز از این قاعده مستثنا نخواهید بود. با حوصله حداقل دو یا سه بار در هفته وبلاگتان را به روزرسانى کنید و به هیچ وجه وبلاگتان را رها نکنید. به وبلاگتان اهمیت بدهید تا دیگران نیز به آن اهمیت دهند. با رعایت این نکات قطعاً پیشرفت چشمگیرى در افزایش بازدیدکنندگان تان مشاهده خواهید کرد و به مرور خواهید دید که بازدیدکنندگان تان چطور افزایش پیدا مى کنند. هرچه بیشتر ادامه دهید و کمتر ناامید شوید نتیجه بهترى خواهید دید.
شرق آنلاین
نظرات 1 + ارسال نظر
زمرد چهارشنبه 6 آذر‌ماه سال 1387 ساعت 14:10 http://yaskaben.blogfa.com

با تشکر لطفا روش معرفی وبلاک به گوگل و... را بگویید.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد